26-28-30 Mayıs "Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü" Etkinlikleri Hk.

Degerli Arastirmacilar ve Kurum Temsilcileri,

AB 7.Cerceve Programi’nin devami olarak 1 Ocak 2014’te baslayan yeni Arastirma ve Inovasyon Cerceve Programi “Horizon 2020 (H2020)”  bilgi verilmesi amaciyla TUBITAK tarafindan tanitim toplantilari gerceklestirilmektedir.

“Horizon 2020’nin Excellence Science bileseni icerisinde yer alan Marie Sklodowska Curie Alani” hakkinda genel bilgi vermeyi, Marie Sklodowksa Curie Burslari ve Arastirma Programlari kapsamindaki onemli firsatlari katilimcilara anlatmayi amaclayan egitim programları Istanbul ve Izmir’de duzenleyecegimiz etkinlikler ile tum hiziyla devam edecektir.

Akademi, sanayi, kamu kurum ve kurulusu temsilcileri ile tum paydaslarin katilimina acik olan egitimde katilimcilara Marie Sklodowska Curie Alani hakkinda genel bilgilerin yani sira yeni ortakliklar kurmaya yonelik firsatlari da iceren bilgiler aktarilacaktir.

Istanbul Teknik Universitesi’nde 26 Mayis 2014 Pazartesi gunu “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Gunu” etkinliği düzenlenecektir.

Ege Universitesi’nde 28 Mayis 2014 Carsamba gunu  “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Gunu” etkinlik programi düzenlenecektir.

Istanbul Sehir Universitesi'nde 30 Mayis 2014 Cuma gunu  “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Gunu” etkinlik programı düzenlenecektir.

Etkinlik programlarina katilim ucretsiz olup kayit yaptirilmasi gerekmektedir. Kayit olmak icin lutfen tıklayınız.

Her turlu soru ve bilgi talebiniz icin bizlerle ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi araciligi ile baglantiya geçebilirsiniz.