Ana içeriğe atla

2020-2021 Bahar Dönemi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Ders Programı

Değerli öğrenciler,

 

Ders seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ders programları aşağıda yer almaktadır. PROGRAMIN GÜNCELLENEBİLME İHTİMALİNE KARŞI LÜTFEN SÜREKLİ TAKİP EDİNİZ.

 

 

1., 2. ve 3. sınıflar için yeni müfredat uygulandığından yeni müfredat derslerinin yer aldığı program için 2018 ve sonrası girişliler sekmesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu öğrencilerimiz kesinlikle eski müfredata (2017 ve öncesi girişliler) ait derslerden seçim yapmamalıdır.

 

4. sınıflar için eski müfredat uygulandığından eski müfredat derslerinin yer aldığı program için 2017 ve öncesi girişliler sekmesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu öğrencilerimiz kesinlikle yeni müfredata (2018 ve sonrası girişliler) ait derslerden seçim yapmamalıdır.

 

 

Kayıtlı bulundukları bölümün 1.sınıf zorunlu dersleri (güz ve bahar yarıyıllarında) bilgi işlem daire başkanlığınca öğrencinin USİS otomasyon sistemine otomatik olarak eklenecektir. Detaylı bilgi için öğrenci işleri daire başkanlığı web sayfasında yapılan duyuruları takip ediniz.

 

 

ÖNEMLİ NOTLAR:

 

-2020-2021 Eğitim-öğretim yılı gbahar yarıyılında “Öğrencinin ders programında çakışma görülmesi durumunda, alttan alınan ve çakışan en fazla iki dersin seçilebilmesine imkân tanınmasına; alttan alınan ders için devam mecburiyetinin aranmamasına” karar verilmiştir. İlgili duyuru: 

 

- 3. sınıf öğrencilerimiz için, Seçmeli 3-1 ve Seçmeli 3-3 derslerinden daha önce almadıkları bir seçmeli dersi almak durumundadırlar. Bu sebeple ikinci sınıf veya üçüncü sınıf programında bulunan derslerden daha önce almadığınız seçmeli 3-1 veya seçmeli 3-3 derslerini seçmeniz rica olunur.

 

-Genel Kültür Seçmeli derslerinde 1 adet seçim yapmanız gerekmektedir. Öğrencilerin kendi dönem gruplarından derslerini seçmeleri rica olunur. (2. SINIFLAR GR 1 – 3. SINIFLAR GR 2). 

 

-EGT 4012 kodlu Öğretmenlik Uygualması dersi için ayrı ayrı öğrenci listeleri düzenlenmiştir. Sadece bu listelerde ismi bulunan öğrencilerimizin isimlerinin bulunduğu gruplara göre bu dersi seçmeleri gerekmektedir. Gruplar bir önceki duyuruda yer almaktadır.

 

Ders seçimi ile ilgili bir problem yaşamanız durumunda yualev@yildiz.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

 

İletişim için bölüm sekreterliğinin  numarası: 0212 383 4810