(GÜNCEL) IMO 2021-2022 Bahar Dönemi Lisans Ders Programı

Değerli öğrenciler,

Ders seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ders programları aşağıda yer almaktadır. DEĞİŞİKLİK OLMA İHTİMALİNE KARŞIN DUYURUYU LÜTFEN TAKİP EDİNİZ.

- Ders seçimleri, 17 Şubat 2021 tarihinden itibaren obs.yildiz.edu.tr adresinden yapılacaktır. Ders kayıt takvimi ve ders kayıt kılavuzları için www.yildiz.edu.tr ve www.ogi.yildiz.edu.tr web sayfalarını takip etmeniz gerekmektedir.

- Ders programında yüz yüze yapılacak dersler için derslikler ve online yapılacak dersler belirtilmiştir. Online olan dersler www.online.yildiz.edu.tr sisteminden takip edilebilir.

- Ders seçim sürecinde problem yaşamaları durumunda öğrenciler almak istedikleri ders için FR0531 Mazeretli Ders Ekle Sil dilekçesini bölüm sekreterliğine verebilirler. (hagiroz@yildiz.edu.tr) Dilekçeler değerlendirilir, uygun olduğu durumda dersler sonradan eklenir.

- Seçmeli 2 Genel Kültür ders grubundan açılan derslere ait liste için tıklayınız. (GÜNCELLENECEKTİR.) Genel Kültür Seçmeli derslerinde 1 adet seçim yapmanız gerekmektedir.

-Seçmeli 1 ve Seçmeli 3 ders gruplarından da birer tane ders seçilmesi gerekmektedir. Fazla ders alınması durumunda, ders alamayan öğrenciler için zorluklar oluşmaktadır.

- ÖNEMLİ NOT: Ders seçim sürecinde öğrencilerin tüm maillerine dönüş yapmak çok zor bir durumdur. Ders seçimlerinde yaşadığınız sorunları sınıf temsilcilerinin olduğu Whatsapp grubu  ile iletmeniz  uygun olacaktır. kurulacaktır. Bunun dışında maillere dönüş yapılmayacaktır

- ÖNEMLİ NOT 2: Öğretmenlik uygulaması 2 dersi okul ve grup bilgileri, staj dosyası daha sonra bir duyuru ile paylaşılacaktır. Takip ediniz.

Lisans ders programı için TIKLAYINIZ

2013 ESKİ MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİ İÇİN

-2013 Eski Müfredat öğrencileri için, bu müfredata ait derslerin çoğu yeni müfredatta eş değer dersler ile intibaklanmıştır. Bu dersler ders programında 2013 müfredatı sayfasında belirtilmiştir. Ders seçimi yaparken intibaklı dersler alınacaktır. Kendi programınızdaki derse eşdeğer olacaktır.

DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN