Ana içeriğe atla

İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programları

Öncelikle 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde hepinize başarılar dileriz.

Ders seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ders programları aşağıda yer almaktadır.

1.sınıflar ve 2. sınıflar için yeni müfredat uygulanmaktadır. Yeni müfredata uygun olarak sadece 1. sınıf ve 2. sınıf derslerinin yer aldığı program için tıklayınız. Bu öğrencilerimizin kesinlikle eski müfredata ait derslerden seçim yapmamaları rica olunur. Aynı şekilde 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerimizin üstten ders almaları söz konusu değildir.

Eski müfredata ait açılan derslerden kalan öğrenciler ile 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerinin ders seçimlerini eski müfredattan yapmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin yeni müfredata ait derslerden kesinlikle seçim yapmamaları rica olunur. Eski müfredata ait derslerin yer aldığı program için tıklayınız.

2. sınıf öğrencilerimiz için seçmeli 1-2 ders grubundan açılan EGT 2150 Eleştirel ve Analitik Düşünme (gr.1) dersi açılmıştır. Programda da yer alan bu dersi seçmeleri gerekmektedir. Seçmeli 2-2 ders grubundan (genel kültür) açılan derslere ait listeye ulaşmak için tıklayınız. Seçmeli 2-2 derslerinde 1 adet seçim yapmanız gerekmektedir. Bu dersler programda yer aldığı gibi perşembe 09:00-10:50 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıca bu dersler için kontenjan artırımı olmayacaktır.

2. sınıf öğrencilerimiz için seçmeli 3-2 ders grubundan 5 farklı ders açılmıştır. Öğrencilerimizin daha önceki dönemlerde aldıkları ders/derslerden farklı bir dersi seçmeleri gerekmektedir.

Tüm sınıfların yer aldığı program için tıklayınız. (Güncellenmiştir.)

EGT 4012 kodlu öğretmenlik uygulaması dersi için ayrı ayrı öğrenci listeleri düzenlenmiştir. Sadece bu listelerde ismi bulunan öğrencilerimizin isimlerinin bulunduğu gruplara göre bu dersi seçmeleri gerekmektedir. Öğretmenlik uygulaması ders grupları şu şekildedir:

Prof. Dr. Hasan ÜNAL: Gr. 4 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Doç. Dr. Elif BAHADIR: Gr. 1 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Doç. Dr. Bahar UYAR DÜLDÜL: Gr. 2 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Dr. Öğr. Üyesi Zehra T. ŞENER: Gr. 3 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Arş. Gör. Muhammet ŞAHAL Gr. 5 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Arş. Gör. Şevval GÖKCEN Gr. 6 1. Öğrenci listesi için tıklayınız.

Arş. Gör. Şevval GÖKCEN Gr. 6 2. Öğrenci listesi için tıklayınız.

Arş. Gör. İrem DEMİR ARICI Gr. 7 Öğrenci listesi için tıklayınız.

Yüksek lisans ders programı için tıklayınız.

Ders seçimi ile ilgili bir problem yaşamanız durumunda msahal@yildiz.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

İletişim için bölüm sekreterliğinin  numarası: 02123834810